Spanplafonds West-Vlaanderen

Wil je een persoonlijke en modieuze touch geven aan het interieur van je woning? Kies dan voor bedrukte spanplafonds! Dankzij de bedrukte spanplafonds is het niet meer nodig om voor standaard spanplafondkleuren te kiezen. Je hebt keuze uit eindeloze mogelijkheden en ze kunnen volledig worden afgestemd op jouw wensen en behoeften. Op deze wijze creëer je een echte unieke en gepersonaliseerde uitstraling!

Kies voor de bedrukte spanplafonds van Spanorama

De bedrukte spanplafonds zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester en je kiest zelf de gewenste print. Zo is het mogelijk om de spanplafonds te bedrukken met een adembenemende sterrenhemel of een prachtig wolkenlandschap. De mogelijkheden zijn eindeloos en kunnen volledig naar jouw eigen wens en behoeften worden aangepast.

Voordelen

Een belangrijk en groot voordeel van bedrukte spanplafonds is dat je het doek volledig naar eigen wens kunt laten bedrukken. Dit zorgt ervoor deze spanplafonds uniek en gepersonaliseerd zijn. Daarnaast heeft het plaatsen van bedrukte spanplafonds ook andere voordelen, waaronder:

  • Met een uniek en gepersonaliseerd ontwerp bedrukken
  • Kies voor extra geluidsisolatie voor een akoestisch plafond
  • Gemaakt van kwalitatief hoogwaardig polyester
  • Wordt op kamertempratuur opgespannen
  • Uitermate geschikt in zowel woningen als bedrijven
  • Volledig waterdicht, dus ook voor vochtige ruimtes
  • Ideaal om (licht)spotjes toe te voegen voor lichteffecten

De bedrukte spanplafonds zijn onderhoudsvriendelijk

Bedrukte spanplafonds blijven ten alle tijden hun mooie en strakke uitstraling houden, zodat je er jarenlang plezier aan beleeft. Daarnaast zijn deze spanplafonds volledig onderhoudsvriendelijk, waardoor je het spanplafond af en toe moet schoonmaken door middel van een vochtige doek. Hierdoor geniet je altijd van een schoon en fris spanplafond zonder dat het veel moeite of energie kost.

Ook toepasbaar in vochtige ruimtes

Het plaatsen van bedrukte spanplafonds is niet alleen een ideale uitkomst voor jouw woonkamer, keuken of kantoor. De spanplafonds zijn ook uitermate geschikt voor vochtige ruimtes, zoals een badkamer of in een zwembadruimte. Dit zorgt ervoor dat deze spanplafonds toepasbaar zijn in iedere ruimte. Zo kun je ook akoestische problemen met behulp van spanplafonds oplossen.

Bedrukte spanplafonds voor bedrijven

Wij ontwerpen en monteren de spanplafonds voor zowel kantoren, zaken en andere bedrijfsruimtes. Kies bijvoorbeeld voor bedrukte spanplafonds in je zaak en neem je klanten meer via een unieke print naar de kern van jouw product of dienst. Of maak kennis met jouw klanten met een stijlvolle print van jouw merk op het plafond. Dit is niet alleen uniek, maar het is tegelijkertijd doeltreffend en zeer noemenswaardig.

Bedrukte spanplafonds voor particulieren

Kijk iedere avond voor het slapen gaan naar een prachtige sterrenhemel of wordt iedere ochtend wakker met een mooi wolkenlandschap. Ook is het mogelijk om een familiefoto, je favoriete auto of je huisdier op het doek te bedrukken. Op deze wijze creëer je met de bedrukte spanplafonds van Spanorama gemakkelijk en snel de gewenste uitstraling van je woonkamer.

Benieuwd naar de mogelijkheden met bedrukte spanplafonds?

Neem vrijblijvend contact met ons op en samen bespreken we de vele mogelijkheden. Wij adviseren je graag over de juiste bedrukking op spanplafonds. Ook maken wij vrijblijvend een gedetailleerde en overzichtelijke offerte.