Advies & plaatsing van spanplafonds

Spanorama is specialist in het plaatsen van spanplafonds en spanwanden.

Advies en plaatsing van spanwanden

Professioneel advies

Spanorama heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van spanplafonds en spanwanden. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige producten van CLIPSO. Met onze expertise en effectieve werkwijze handelen wij elk project tot in detail af.

Tegenwoordig worden spanplafonds en spanwanden steeds vaker gebruikt als oplossing bij nieuwbouw en renovatie. Er zijn verschillende toepassingen mogelijk.

Alle voorbereidingen op gebied van schrijnwerk, zoals akoestische dammen, retombées, opbouw en verstevigingen worden uitgevoerd in eigen beheer door ons ervaren Spanorama team.

Als specialist in onze producten geven wij u dan ook graag professioneel advies. Samen gaan we op zoek naar de juiste spanplafonds of spanwanden voor uw zaak, kantoor of huis.

Van ontwerp tot eindresultaat

Bij ons kunt u rekenen op een nauwkeurige afwerking van elk project. Wij garanderen u een perfect eindresultaat met oog voor detail, niets wordt over het hoofd gezien!
Onze deskundigheid en professionele aanpak zorgt voor een vlotte service.

Spanorama heeft al heel wat mooie projecten uitgevoerd. Wij staan u bij van ontwerp tot eindresultaat. Met plezier helpen wij u naar het vinden van de beste oplossing voor het interieur van uw zaak, kantoor of huis.

Reken op onze jarenlange ervaring in spanplafonds & -wanden.
Contacteer ons voor een offerte op maat.

Bezoek onze gloednieuwe showroom te Ardooie van ma-vr: 9u-17u (enkel op afspraak).