Spanwand met print

Naast spanplafonds levert Spanorama ook hoogwaardige spanwanden met print ofwel bedrukte spanwanden. Door het gebruik van superieure materialen en technieken kan Spanorama garanderen dat u jaren probleemloos kunt genieten van uw unieke bedrukte spanwand. Laat deze vandaag nog plaatsen.

Wat is een bedrukte spanwand?

Een bedrukte spanwand is een beter alternatief voor de traditionele muurprints met behang of verf. Het is een type wand dat gemaakt wordt van een duurzaam kunststof doek dat over de huidige muur wordt strakgespannen.

Het doek wordt bedrukt met een eigen afbeelding of patroon om op deze manier een totaal nieuwe en elegante uitstraling te geven aan de kamers in huis. 

Daarnaast zijn er verschillende afwerkmogelijkheden zoals verlichting en akoestiek die helpen om de wand naar een nog hoger niveau te tillen. Een wandbekleding met print doet uw ruimte transformeren.

Wat is een bedrukte spanwand?

VOORDELEN VAN BEDRUKTE SPANWANDEN

1. Plaatsing binnen 1 dag

Net als met de spanplafonds kan Spanorama de spanwanden binnen 24 uur geplaatst hebben. Binnen een dag kunt u dus al genieten van een geheel nieuwe muur. Hou er rekening mee dat het bedrukken van het doek zelf maximaal 5 dagen extra in beslag zal nemen.

2. Simpele renovatie.

Het plaatsen van een bedrukte spanwand is vaak sneller, goedkoper en efficiënter dan het geheel renoveren van een muur. Als er gaten of andere oneffenheden in de muur zitten zijn deze met de plaatsing van een bedrukte spanwand direct weggewerkt. Ook voorkomt dit de noodzaak voor bouw en breekwerkzaamheden.

3. Onzichtbare afwerking.

Stopcontacten en andere lichtpunten kunnen naadloos in de wand worden verwerkt. Dit zorgt voor een strakke en elegante wand die dus ook nog eens heel functioneel is.

4. Isolerende werking.

Wil je graag extra besparen op je energierekening of wil je galmende geluiden in de woning verminderen? Kies dan voor een akoestische spanwand. Een akoestische afwerking van de bedrukte spanwand betekent namelijk dat er een extra laag isolatie achter het doek wordt geplaatst. Deze extra isolatie behoudt de warmte en vangt geluidsgolven op. Combineer dit met een akoestisch spanplafond voor maximaal effect.

5. Eindeloze mogelijkheden.

Doordat de spanwand van een eigen print kan worden voorzien, zijn de mogelijkheden eindeloos. Ben u dus uitgekeken op een bepaalde print en wilt u iets anders? De professionals van Spanorama zullen direct een nieuw doek voor u printen en plaatsen.

Spanwanden kopen, de prijs van spanwanden opvragen, wanddoeken bestellen of meer informatie ontvangen over onze vormen van bedrukte wandbekleding? Bij Spanorama helpen we je graag verder. 

Shop

Bedrukte spanwanden in uw zaak

Een bedrukte spanwand in uw zaak zorgt ervoor dat uw merk van alle kanten onder de aandacht kan worden gebracht.

Office

Bedrukte spanwanden in uw kantoor

Motiveer uw werknemers en laat zien dat u met uw tijd meegaat door de plaatsing van een elegante en doeltreffende bedrukte spanwand.

Home

Bedrukte spanwanden in uw huis

Altijd al een rustiek landschap of imposante skyline in uw huis willen hebben? Met een bedrukte spanwand realiseert u deze droom direct.

Een spandwand laten plaatsen?