Standaard spanplafonds

Ontdek de verschillende mogelijkheden en voordelen van een polyester spanplafond. De professionals van Spanorama helpen u graag met de realisatie van dit
duurzame en gebruiksvriendelijk plafond. Wacht niet langer en moderniseer vandaag nog.

Wat is een spanplafond?

Een spanplafond, ook wel bekend als vals plafond of verlaagd plafond, is een type plafond dat bestaat uit een op maat gemaakt kunststof doek dat onder het huidige plafond wordt strakgespannen.

Spanorama werkt enkel met Polyester. Het polyester is namelijk een geweven doek dat op kamertemperatuur gespannen kan worden. Hierdoor is de kans op doorbuigingen minimaal en blijft het spanplafond gegarandeerd jaren strak op zijn plaats.

Spanplafonds

Voordelen van een spanplafond

Een spanplafond van CLIPSO kent vele voordelen.

1. Gemakkelijk in het onderhoud.

Het spanplafond hoeft enkel af en toe schoongemaakt te worden met een stofdoek.

2. Geen barsten.

Doordat het een sterk geweven polyester doek is zullen barsten zich niet voordoen in een spanplafond. Dit scheelt weer enorm in onderhoud en herstelwerkzaamheden.

3. Zeer snelle renovatiemethode.

Een spanplafond kan al binnen 1 dag geplaatst worden. Ook kan dit valse plafond als een verlaagd plafond worden gemonteerd zonder dat er breekwerkzaamheden nodig zijn. Er is dus geen stof en meubels hoeven ook niet verplaatst te worden.

4. Moeilijke hoeken of plaatsen.

De professionals van Spanorama kunnen het spanplafond op allerlei manieren monteren. Zo is het dus bijvoorbeeld mogelijk om ook schuine oppervlaktes van een strak plafond te voorzien.

5. Talloze afwerkmogelijkheden.

Het standaard spanplafond ziet er al strak en elegant uit. Het is echter ook mogelijk om een speciaal type afwerking te kiezen zoals mat, verschillende kleuren, …of kunt u kiezen voor een akoestisch spanplafond. Daarnaast kunt u ook een bedrukt spanplafond laten monteren voor een unieke look.

Spanplafond kopen, meer weten over de prijs van spanplafonds of meer weten over onze vormen van akoestische isolatie? Wij helpen je graag verder bij Spanorama! Ook voor informatie over onze plafonddoeken, verlaagde plafonds met spots of zelfs een deco plafond kan je steeds bij ons terecht. 

 

U kunt rekenen op onze jarenlange ervaring.
Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

BEZOEK ONZE GLOEDNIEUWE SHOWROOM IN ARDOOIE VAN MAANDAG TOT VRIJDAG: 9U TOT 17U (ENKEL OP AFSPRAAK).