Bedrukte spanwanden
Deco plafond

Kies voor een bedrukte spanwand en laat de spanwand bedrukken met een eigen afbeelding of gewenst patroon! Zeg voor eens en voor altijd gedag tegen traditionele muurprints met behang en verf en geniet van een totaal nieuwe en elegante uitstraling van je woning. De bedrukte spanwanden hebben verschillende afwerkmogelijkheden, zoals het toevoegen van verlichting of het verbeteren van de akoestiek. Met bedrukte spanwanden transformeer je de ruimte en til je de uitstraling van de wand naar een hoger niveau.

Kies voor een bedrukte spanwand van Spanorama

Een bedrukte spanwand is een ideale oplossing voor een muur met obstakels, lastige hoeken of gaten. Daarnaast worden wandcontactdozen, lichtschakelaars, plinten en verwarmingsbuizen volledig wegwerkt. Hierdoor is het ook niet nodig om de muur te renoveren voordat je de bedrukte spanwand plaatst. Dat scheelt niet alleen tijd, maar ook de kosten van een stukadoor.

Voordelen van bedrukte spanwanden 

  • Personaliseren met een eigen afbeelding of print
  • Geniet binnen een dag van een nieuwe muur
  • Het is sneller, goedkoper en efficiënter dan renoveren
  • Gaten en oneffenheden worden weggewerkt/bedekt
  • Verwerk stopcontacten en andere lichtpunten in de wand
  • Zorgt voor een elegante en strakke uitstraling
  • Extra isolatie voor behoudt van warmte en geluidsdemping

Bedrukte spanwanden zijn ook toepasbaar in vochtige ruimtes

Net als bedrukte spanplafonds hebben bedrukte spanwanden zeer goede vochtwerende eigenschappen, waardoor je de spanwanden ook in vochtige ruimtes kunt plaatsen. Denk hierbij aan een badkamer of zwembadruimte. Ontstaat er een lekkage in je woning? Dan kun je de bedrukte spanwand gemakkelijk en snel losmaken tot de problemen zijn opgelost.

Bedrukte spanwanden voor een betere akoestiek en isolatiewaarde

Wist je dat het plaatsen van een bedrukte spanwand bijdraagt aan de akoestiek en isolatiewaarde van je woning? Een bedrukte spanwand verhelpt akoestische problemen en is zelfs mogelijk om nog een extra laag isolatie tussen het doek en de oude muur te laten aanbrengen. Hierdoor zorgt de spanwand niet alleen voor een unieke uitstraling, maar het biedt ook andere functionaliteiten.

Bedrukte spanwanden voor particulieren

Altijd al de wens gehad om een rustiek landschap of imposante skyline in je huis te hebben? Dat is vanaf nu mogelijk met de bedrukte spanwanden van Spanorama! Met een bedrukte spanwand realiseer je jouw droom binnen no-time. Of het nu om een woonkamer, slaapkamer of keuken gaat, bedrukte spanwanden zijn de perfecte uitkomst voor het creëren van een persoonlijke touch.

Bedrukte spanwanden voor bedrijven

De bedrukte spanwanden zijn ideaal voor bedrijven. Zorg er bijvoorbeeld voor dat je merk op een unieke wijze onder de aandacht wordt gebracht met een bedrukte spanwand. Of motiveer je werknemers en laat zien dat je met de tijd meegaat door een doeltreffende bedrukte spanwand te plaatsen. Hierdoor zorgt de bedrukte spanwand niet alleen voor een elegante uitstraling, maar het is tegelijkertijd functioneel.

Interesse? Neem contact met ons op!