De voordelen van akoestische spanplafonds
Deco plafond

De akoestiek verbeteren en geluiden opvangen in een kamer is perfect mogelijk met een akoestisch spanplafond?

Het antwoord op die vraag is honderd procent zeker ja! Het doek van akoestisch spanplafond Is speciaal ontwikkeld om geluiden op te vangen. Het polyesterdoek heeft een ontelbare hoeveelheid minuscule gaatjes. Helemaal niet zichtbaar voor het blote oog, maar aanwezig om geluidsabsorptie mogelijk te maken. Geluid of galm kan dus niet weerkaatst worden, maar wordt door het doek opgenomen. Het akoestisch spanplafond dient echt als een geluidsisolatie en verbetert de akoestiek in de ruimte enorm.

Een akoestische wand laten plaatsen heeft enkele grote voordelen

  • Brengt rust in de ruimte
  • Het dient als een stilte-ervaring
  • De nagalmtijd van het geluid wordt geminimaliseerd
    • Perfect voor in kantoren, horeca en particulieren
    • Waar vroeger veel lawaai was door de nagalm, wordt nu gereduceerd tot lichtjes geroezemoes
  • Contactgeluiden en stappen van de luide bovenburen worden afgewend.
  • Een akoestisch spanplafond verbetert het woon of werk genot in de ruimte behoorlijk

Het akoestische spanplafond geniet dezelfde voordelen als het standaard spanplafond. Zo is een snelle plaatsing en weinig onderhoud ook voor dit type spanplafond vanzelfsprekend.

Akoestisch spanplafond laten monteren? Reken op Spanorama

Wil je een akoestisch spanplafond laten plaatsen? Kies dan voor de jarenlange ervaring van Spanorama. Dankzij onze mogelijkheden is een topresultaat gegarandeerd. Wij plaatsen namelijk niet alleen standaard akoestische spanplafonds, maar ook verschillende exclusieve afwerkingen. Wij werken volledig op maat van uw project.

Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen met Spanorama. Wij hebben vestigingen in Roeselare, Antwerpen, Genk en Bergen en zijn bijgevolg in het hele land in de weer voor advies over en plaatsing van spanplafonds en spanwanden.

U kunt rekenen op perfect maatwerk!