Blaas jouw ruimte extra leven in met een deco plafond
Deco plafond

Een plafond dat zó mooi oogt dat alle mensen spontaan omhoog kijken? Dat is het doel van een deco plafond. Ontdek hier hoe Spanorama jou aan een echte eyecatcher kan helpen.

Wat is een deco plafond precies?

Zoals de naam aangeeft, gaat het om een decoratief plafond. Een deco plafond is dus geen doorsnee plafond, maar heeft en ontwerp of afwerking die in het oog springt. Die je ruimte als het ware extra leven inblaast of extra grandeur geeft.

Dat een deco plafond een enorme meerwaarde biedt, is overigens al lang geweten. Zo schilderde Michelangelo tussen 1508 en 1512 het plafond van de Sixtijnse Kapel in Rome en in de geschiedenis zijn er nog tal van andere voorbeelden. De aanpak is uiteraard helemaal anders dan die van ons bij Spanorama, maar de achterliggende gedachte stemt wel overeen: met een deco plafond meerwaarde geven aan de volledige ruimte.

Een deco plafond bij Spanorama

Wie op Spanorama rekent voor een deco plafond, mag rekenen op een spanplafond van topkwaliteit. Zo geniet je van alle voordelen wat betreft isolatie en akoestiek en kunnen we met de afwerking een echt deco plafond creëren. Zo is het met onze verlichte spanplafonds mogelijk om verschillende vormen van verlichting te voorzien. Nog meer creatieve mogelijkheden zijn er met onze bedrukte spanplafonds.

Gezien de enorme mogelijkheden in designs en prints, zijn deze plafonds zowel voor bedrijven, kantoren als woningen mogelijk. Iedere ruimte die vraagt om een echte eyecatcher is gebaat bij een exclusief deco plafond. Zo kunnen wij zowel grote inkomhallen als bescheiden ruimte van de nodige grandeur voorzien.

Nog een bijkomend voordeel: een spanplafond plaatsen verloopt behoorlijk snel. De service van Spanorama loopt dus een stuk soepeler dan die van Michelangelo in de 16de eeuw. Bovendien kan je jouw project ook uitbreiden met bedrukte spanwanden om het plaatje helemaal compleet te maken.

Wil jij ook een echte blikvanger op je plafond, ben je benieuwd naar al de mogelijkheden of wil je graag vrijblijvend meer info van onze experts? Aarzel dan niet om contact op te nemen met ons team. Wij helpen je graag verder!