Reken op Spanorama voor spanplafonds in Kortrijk
Deco plafond

Op zoek naar een betrouwbare partner voor je spanplafonds in Kortrijk (en omgeving)? We introduceren je graag in de mogelijkheden die we bij Spanorama te bieden hebben.

Hoogwaardige spanplafonds en vlotte plaatsing

Bij Spanorama werken we met de hoogwaardige producten van CLIPSO, gekoppeld aan onze jarenlange ervaring in de sector. Onze toepassingen kunnen gebruikt worden in renovatie- en nieuwbouwprojecten en ons team staat ook in voor aanvullende werkzaamheden. Zo voorzien wij eventuele verstevigingen of schrijnwerk, zodat de werkzaamheden vlot kunnen verlopen.

Uiteraard gebruiken we onze expertise ook om de klanten voldoende te adviseren. Er bestaan namelijk verschillende soorten spanplafonds en -wanden, waardoor het niet altijd eenvoudig is om de juiste keuze te maken bij jouw spanplafonds in Kortrijk. Wij helpen je om het bos door de bomen te zien, zodat je sowieso het product kiest dat best bij jouw noden past.

Kies je voor een uniek ontwerp in jouw spanplafond- of wand? Ook dan staat Spanorama paraat, van A tot Z. Van ontwerp tot eindresultaat kan je op ons rekenen. Om een beeld te krijgen van de uiteenlopende mogelijkheden kan je alvast een kijkje nemen op onze pagina met realisaties.

Verschillende soorten spanplafonds in Kortrijk

Je hebt interesse in onze spanplafonds in Kortrijk, maar weet niet goed welke mogelijkheden allemaal bestaan? We geven je graag een kleine introductie:

  • Standaard spanplafonds. Naadloze spanplafonds tot 5,1 meter, bestaand uit polyester. Kan snel geplaatst worden en is eenvoudig te onderhouden. Een ideale toepassing in woningen, die ook wel ‘verlaagd plafond’ of ‘vals plafond’ wordt genoemd in de volksmond.
  • Akoestische spanplafonds. Door gebruik van microperforaties, een aangepast polyesterdoek en de eventuele combinatie met een absorptiemat, zijn de akoestische prestaties van dit type spanplafond ongeëvenaard.
  • Antibacteriële spanplafonds. Door een antibacteriële coating aan te brengen op de spanplafonds of spanwanden zijn deze uitermate geschikt voor vochtige ruimtes of locaties die om bovengemiddelde hygiënische omstandigheden vragen.
  • Verlichte spanplafonds. Verlichting boven of onder het doek? Beide zijn perfect mogelijk! Ideaal om een gezellige sfeer en knappe esthetische resultaten te creëren.
  • Bedrukte spanplafonds. Maak van je spanplafond een échte eyecatcher met een originele bedrukking. Dit kan met een sterrenhemel boven het bed, maar ook om je winkel of kantoorgebouw een stijlvolle touch te geven.
  • Bedrukte spanwanden. Naast spanplafonds installeren we met Spanorama uiteraard ook spanwanden. Zo hoef je niet langer te behangen en schilderen, maar beschik je meteen over een piekfijn resultaat.
  • Nog een andere toepassing in gedachten? Unieke outdoor prints of een artistieke uitvoering? Contacteer ons gerust om samen de mogelijkheden te bekijken voor jouw project. Wij stellen alles in het werk om je gedroomde spanplafonds in Kortrijk te realiseren.

Spanorama als betrouwbare partner voor spanplafonds in Kortrijk

Bij Spanorama hebben we jarenlange ervaring in de installatie van diverse soorten spanplafonds, die zowel voor particulier gebruik als specifieke professionele situaties. Bovendien hebben wij vestigingen in Roeselare, Antwerpen, Genk en Bergen, waardoor wij in een ruime regio actief zijn.

Ben je dus op zoek naar een betrouwbare partner voor spanplafonds in Kortrijk, dan zit je bij Spanorama helemaal goed. Vanuit Spanorama Roeselare zijn wij in amper een halfuurtje ter plaatse, waardoor een vlotte vooruitgang van de werkzaamheden verzekerd is.

Samenwerken met Spanorama voor je spanplafonds in Kortrijk?
Aarzel dan niet om contact op te nemen of vraag meteen een offerte aan.