Reken op Spanorama voor spanplafonds in Limburg
Deco plafond

Ben je op zoek naar een betrouwbare firma voor je spanplafonds in Limburg? Bij Spanorama ben je aan het juiste adres. We introduceren je dan ook graag in de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Vlotte plaatsing van kwalitatieve spanplafonds

Spanorama werkt steeds met de kwalitatieve producten van CLIPSO en beschikt bovendien over vakmannen met jarenlange ervaring in de sector. Onze spanplafonds en -wanden kunnen zowel bij renovatie- als nieuwbouwprojecten worden ingezet en daarnaast verzorgen wij ook aanvullende werkzaamheden. Is er bijvoorbeeld nood aan schrijnwerk of verstevigingen, dan zorgen wij hier probleemloos zelf voor, zodat de plaatsing vlot kan verlopen.

We wenden onze expertise ook aan om onze klanten te adviseren bij hun keuze. Er bestaan namelijk heel wat soorten spanplafonds en dus is het niet zo simpel om de ideale keuze te maken. Wie op zoek is naar spanplafonds in Limburg mag op onze ondersteuning rekenen. Bovendien mag je daarbij gerust groots domen. Wil je bijvoorbeeld een uniek ontwerp, dan kunnen wij dit van A tot Z voor je realiseren. Van ontwerp tot eindresultaat. Voor inspiratie kan je steeds terecht op onze pagina met realisaties.

Ontdek de soorten spanplafonds in Limburg

Je bent geïnteresseerd in onze spanplafonds in Limburg, maar ziet het bos door de bomen nog niet? We helpen je alvast even op weg.

  • Standaard spanplafonds. Deze naadloze spanplafonds hebben een lengte tot 5,1 meter en bestaan uit polyester. Ze kunnen snel geplaats worden en zijn makkelijk te onderhouden. In de volksmond noemt men dergelijk plafond ook wel een ‘verlaagd plafond’ of ‘vals plafond’.
  • Akoestische spanplafonds. Bij deze spanplafonds is gebruik gemaakt van microperforaties, een aangepast polyesterdoek en eventueel een absorptiemat. Die samenstelling zorgt voor een ongeziene akoestiek op jouw locatie.
  • Antibacteriële spanplafonds. Door het aanbrengen van een antibacteriële coating kunnen spanplafonds of -wanden afgestemd worden op vochtige ruimtes of locaties die om uitzonderlijke hygiënische omstandigheden vragen.
  • Verlichte spanplafonds. Wens je verlichting boven of onder het doek? Alles is mogelijk om de gewenste setting te creëren.
  • Bedrukte spanplafonds. Met een unieke bedrukking maak je van jouw plafond een echte blikvanger. Kies bijvoorbeeld voor een sterrenhemel boven het bed of een eyecatcher in je kantoorgebouw. De mogelijkheden zijn eindeloos!
  • Bedrukte spanwanden. Met Spanorama plaatsen we niet alleen bedrukte spanplafonds, maar ook spanwanden. Behangen en schilder hoeft dus niet langer, want met spanwanden heb je meteen een fantastisch resultaat.
  • Nog niet honderd procent gevonden wat je zoekt? Wens je een unieke print voor outdoor gebruik of misschien een artistieke invulling? Neem gerust contact op om samen de mogelijkheden te bespreken. Spanorama haalt alles uit de kast om jouw perfecte spanplafonds in Limburg te realiseren.

Spanorama als partner voor je spanplafonds in Limburg

Spanorama heeft vele jaren ervaring in de plaatsing van alle soorten spanplafonds, dit zowel bij particulieren als professionals. Wij hebben bovendien vestigingen in heel België, waardoor we in een ruime regio actief zijn. Afhankelijk van je ligging, zal je voor spanplafonds in Limburg geholpen worden door onze divisie in Antwerpen of Genk. Daarnaast is Spanorama ook in Roeselare en Bergen vertegenwoordigd.

Samenwerken met Spanorama voor je spanplafonds in Limburg?
Aarzel dan niet om contact op te nemen of vraag meteen een offerte aan.