Spanplafonds West-Vlaanderen
Deco plafond

Ben je op zoek naar een nieuwe inrichting voor je woning of bedrijf? Door te kiezen voor spanplafonds in West-Vlaanderen kan je je interieur aanvullen en een unieke stijl creëren. Ze zijn vochtbestendig, stofdicht, hittebestendig en gaan lang mee.

Of je nu spanplafonds wilt installeren in je nieuwe gebouw of tijdens de renovatie van je oude gebouw, ze zorgen voor een perfecte afwerking. Dit soort plafonds zijn veel lichter en betaalbaarder dan plafonds van gipsplaten. Bovendien is het oppervlak zeer goed bestand tegen de ontwikkeling van schimmels en bacteriën.

De spanplafonds zijn een uitstekend alternatief voor conventionele verlaagde plafonds. Ons team regelt voor jou een sterrenhemel of een meerkleurige hemel. Zelfs als je structurele plafond zichtbare of ongelijke scheuren en voegen heeft, kan ons spanplafond helpen. Het kan buizen, leidingen en bedrading gemakkelijk verbergen. Door het plafondontwerp van je voorkeur te kiezen, verzeker je jezelf ervan dat het voldoet aan alle normen van woninginrichting.

Wat zijn spanplafonds?

Een spanplafond staat bekend als een verlaagd plafond.
Het wordt rond de muur aangebracht, een paar centimeter onder het bestaande plafond.

Waar kan je een spanplafond installeren?

Spanplafonds zijn geschikt voor:

 • Restaurants
 • Conferentiezalen
 • Hotel lobby’s
 • Kantoren
 • Bars
 • Privé-ruimtes

Soorten spanplafonds die u kunt kopen

Hieronder vind je de verschillende verlaagde plafonds die je kan kiezen:

 • Akoestische spanplafonds
  Heb je een slechte akoestiek in je woonruimte? Onze akoestische spanplafonds zijn gemaakt van microgeperforeerde materialen en een isolerende laag. Ze absorberen geluiden en minimaliseren geluidsoverlast in privé- of openbare ruimtes. Het helpt om akoestisch comfort te creëren met behoud van de visuele aantrekkingskracht van de ruimte.
 • Lichtdoorlatend spanplafonds
  Om een ideaal effect te creëren, kan onze professionele team de lichtdoorlatende folie combineren met tal van lampen zoals led, neon, fluorescerende lampen, enz. Onze lichtdoorlatende spanplafonds zijn ontworpen om rustige ruimtes te creëren door een gelijkmatige verlichting over grote ruimtes mogelijk te maken.
 •  Standaard spanplafonds
  Het standaard spanplafond wordt het meest gebruikt. Het is geschikt voor elk type ruimte zoals kantoren, vochtige ruimtes, woonkamers, enz. Deze klassieke oplossing is het beste voor het repareren van scheuren en barsten in commerciële en residentiële gebouwen.

Voordelen van spanplafond

Hieronder vind jede beste redenen om ons spanplafond te gebruiken:

 • Snelle installatie
  Met onze spanplafonds hoef je de oude plafonds niet uit te breken. Ons team zijn experts in het monteren onder de bestaande plafonds. Het vereist geen extra bouwgereedschap of materialen. Er hoeft niet geschilderd of geschuurd te worden.
 • Perfect aangepast aan je ruimte
  Onze spanplafonds passen in elke interieurstijl. Dat komt omdat ze elke vorm kunnen aannemen die je je maar kunt voorstellen. Deze plafonds zijn verkrijgbaar in tal van kleuren, prints en afwerkingen. Je kan gemakkelijk de plafondafwerking kiezen die past bij de inrichting van je huis of bedrijf.
 • Onaangename of beschadigde plaatsen onmiddellijk verbergen
  Onze verlaagde plafonds zijn de oplossing op lange termijn om lelijke en beschadigde zones onmiddellijk te verbergen.
 • Biedt goede bescherming tegen lekkage
  De keuze van ons spanplafond betekent een uitstekende bescherming tegen waterlekkage. Het is gunstig voor de bewoners van bovenverdiepingen, vakantiehuisjes of privéwoningen. Talrijke fabrikanten beweren dat een verlaagd plafond tot 100 liter water kan tegenhouden. De modernste technologieën voorkomen de ontwikkeling van schimmel en condensatie. Hierdoor behoudt het plafond blijvend zijn oorspronkelijke uiterlijk.
 • Geeft een onmiddellijke moderne look
  Spanplafonds in West-Vlaanderen bieden een eigentijdse en strakke uitstraling aan je woningen en bedrijven. Ze creëren een perfect egaal oppervlak, wat onmogelijk is met conventionele afwerkingen.
 • Zeer duurzaam
  Onze spanplafonds hebben de meest duurzame ontwerpen. Ze kunnen tientallen jaren meegaan met het juiste onderhoud.
 • Brand- en stofdicht
  De stoffen die gebruikt worden voor spanplafonds zijn stof- en brandwerend. Er zal dus geen stofprobleem zijn na installatie. Ook worden deze plafonds niet negatief beïnvloed door temperatuurschommelingen.
 • Akoestische isolatie
  Onze verlaagde plafonds zijn vervaardigd met behulp van een geperforeerd membraan, dat helpt om geluid te absorberen. Ze zijn vooral geschikt in privé-appartementen en grote collegezalen.
 • Snelle verwijdering
  Het verwijderen van spanplafonds is eenvoudig. Dus als je denkt aan het veranderen van het ontwerp, zal ons team gewoon het membraan vervangen.
 • Eenvoudig schoonmaken
  Onze polyester geweven plafonds zijn na plaatsing gemakkelijk schoon te maken. Je kan de hele constructie afnemen en probleemloos stofzuigen. Wij adviseren reiniging na elke 4-5 jaar met water of een mild schoonmaakmiddel.

Wil je je interieur veranderen met minder moeite en tegen een betaalbare prijs?

Het repareren van een beschadigd of oud plafond is tijdrovend en duur. Maak van een saaie ruimte in je badkamer of keuken vandaag nog een moderne, prachtige en stijlvolle ruimte met onze spanplafonds.

Wil je meer weten hierover, contacteer ons dan gerust.