Waarom kiezen mensen voor verlaagde plafonds?
Deco plafond

Terwijl sommige mensen net wegdromen van hoge ruimtes, kiezen anderen bewust voor verlaagde plafonds. Waarom ze dit precies doen, leggen we je graag uit.

Geen breekwerken, extra isolatie mogelijk

Met een verlaagd plafond kan je een oud, bestaand plafond vervangen zonder het ook effectief af te breken. Je nieuw plafond kan er namelijk vlot onder geplaatst worden.

Bovendien biedt dit mogelijkheden om extra isolatie te plaatsen tussen beide lagen. Zo geniet je van thermische én akoestische isolatie, dankzij de isolatielaag tussen het oude en het nieuwe plafond.

Extra voorzieningen inbouwen

Niet alleen zijn verlaagde plafonds erg praktisch, het geeft je ook enorm veel afwerkingsmogelijkheden. Je kan een plafond in verschillende niveaus voorzien en net als bij eender welk ander spanplafond ben je vrij in de uiteindelijke afwerking.

Een groot voordeel is het feit dat je ook vlot extra voorzieningen in je plafond kan verwerken, opnieuw zonder enige breekwerken. Dat kan gaan over kabels voor je verlichting of andere apparatuur, maar ook over leidingen van ventilatie en verwarming. Een verlaagd plafond met spotjes is bijvoorbeeld geen enkel probleem, de mogelijkheden zijn quasi eindeloos!

Verlaagde plafonds bij Spanorama

Benieuwd welke soorten verlaagde plafonds wij plaatsen met Spanorama en welke voordelen dit kan bieden voor jouw woning of bedrijfsgebouw? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Wij plaatsen verlaagde plafonds in Roeselare, onze uitvalsbasis, maar ook ver daarbuiten. Ieder project wordt met de grootste nauwkeurigheid tot een goed einde gebracht.