De ideale partner voor spanplafonds in Oost-Vlaanderen
Deco plafond

Kwaliteit en duurzaamheid gaan hand in hand bij Spanorama

Hoogwaardige spanplafonds en vlotte plaatsing zijn de kenmerken die Spanorama in Oost-Vlaanderen onderscheiden. Ons team combineert de superieure producten van CLIPSO met een schat aan ervaring in de sector. Of het nu gaat om renovatie- of nieuwbouwprojecten, wij staan garant voor een naadloze integratie van onze toepassingen. Bovendien nemen we ook eventuele aanvullende werkzaamheden op ons, zoals verstevigingen of schrijnwerk, om het proces vlot te laten verlopen.

Onze expertise reikt verder dan alleen de installatie. Bij Spanorama krijg je uitgebreid advies op maat voor jouw spanplafonds in Oost-Vlaanderen. Met een assortiment van verschillende soorten spanplafonds en -wanden kan het maken van de juiste keuze een uitdaging zijn. Maar geen zorgen, wij helpen je om de beste optie te selecteren die aansluit bij jouw behoeften.

Van standaard ontwerpen tot unieke creaties, Spanorama staat garant voor een complete service van spanplafonds in Oost-Vlaanderen. Vanaf het ontwerp tot aan het eindresultaat zijn wij jouw partner. Bezoek gerust onze pagina met realisaties om een voorproefje te krijgen van de diverse mogelijkheden die wij bieden.

Spanplafonds in Oost-Vlaanderen, ontdek ons aanbod:

  • Standaard spanplafonds: Naadloze spanplafonds tot 5,1 meter, vervaardigd uit hoogwaardig polyester. Snel te installeren en eenvoudig te onderhouden, ideaal voor woningen, ook bekend als ‘verlaagd plafond’ of ‘vals plafond’.
  • Akoestische spanplafonds: Dankzij microperforaties, aangepaste polyesterdoeken en mogelijkheden voor absorptiematten bieden deze spanplafonds ongeëvenaarde akoestische prestaties.
  • Antibacteriële spanplafonds: Met een speciale antibacteriële coating zijn deze spanplafonds en spanwanden perfect geschikt voor vochtige ruimtes of locaties met strenge hygiënische vereisten.
  • Verlichte spanplafonds: Verlichting boven of onder het doek zorgt voor een warme sfeer en esthetische accenten, ideaal voor diverse ruimtes.
  • Bedrukte spanplafonds: Transformeer je plafond tot een echte blikvanger met originele bedrukkingen, van een sterrenhemel boven je bed tot een stijlvolle touch voor je winkel of kantoor.
  • Bedrukte spanwanden: Naast spanplafonds bieden we ook bedrukte spanwanden aan, waardoor behangen en schilderen niet meer nodig zijn en je direct kunt genieten van een perfect resultaat.

Spanorama is niet alleen gespecialiseerd in spanplafonds, maar ook in spanwanden. Van unieke outdoor prints tot artistieke uitvoeringen, wij realiseren het voor jou.

De ideale partner voor jouw spanplafonds in Oost-Vlaanderen

Als betrouwbare partner voor spanplafonds in Oost-Vlaanderen hebben wij jarenlange ervaring en zijn we actief in een ruime regio met vestigingen in Roeselare, Antwerpen, Genk en Bergen. Vanuit onze locatie in Oost-Vlaanderen kunnen we snel ter plaatse zijn, waardoor een vlotte voortgang van de werkzaamheden gegarandeerd is.

Samenwerken met Spanorama voor je spanplafonds in Oost-Vlaanderen?
Aarzel niet om contact op te nemen of vraag meteen een offerte aan.