Spanorama, jouw partner voor spanplafonds in Antwerpen
Deco plafond

Kwalitatieve spanplafonds met een brede waaier aan afwerkingen? Voor al je spanplafonds in Antwerpen zit je goed bij Spanorama. Ontdek hier een greep uit de mogelijkheden die wij aanbieden.

Kwalitatieve producten en vlotte installatie

Bij Spanorama hebben we een uitgebreide ervaring in de installatie van kwalitatieve spanplafonds en spanwanden. We maken hierbij gebruik van de creaties van CLIPSO, die zowel voor nieuwbouwprojecten als renovaties uitstekend geschikt zijn. Daarnaast staat Spanorama ook garant voor een complete aanpak. Nood aan de diensten van een schrijnwerker of zijn er bepaalde verstevigingen vereist, dan nemen onze vakmannen dit probleemloos voor hun rekening. Op die manier kunnen we steeds voor een vlotte plaatsing zorgen.

Wie op zoek is naar spanplafonds in Antwerpen, zal ontdekken dat er heel wat opties en afwerkingen zijn. Wij bieden dan ook graag onze expertise aan om je te adviseren. Dit zowel voor een spanplafond bij je thuis als voor een enorm project met uniek ontwerp. Steeds werkt Spanorama met dezelfde precisie jouw gedroomd spanplafond van A tot Z af. Wie zich alvast wil laten inspireren, kan daarvoor terecht op onze realisatiepagina. Een van de blikvangers is bijvoorbeeld de sterrenhemel die we mochten creëren in het station van Antwerpen.

Spanplafonds in Antwerpen: enkele opties

Interesse in onze spanplafonds in Antwerpen, maar nog niet goed thuis in de mogelijkheden? We geven je graag een beknopte introductie:

  • Standaard spanplafonds. Deze spanplafonds in polyester kunnen uitgewerkt worden in een lengte tot 5,1 meter. Ze worden ook wel ‘vals plafond’ of ‘verlaagd plafond’ genoemd en komen vaak voor in woningen.
  • Akoestische spanplafonds. Bij deze spanplafonds worden microperforaties toegebracht en voorzien we een aangepast doek met absorptiemat. Daardoor bekomen we een uitstekende akoestiek in je pand.
  • Antibacteriële spanplafonds. Door het aanbrengen van een antibacteriële coating zijn deze spanplafonds geschikt voor vochtige ruimtes of locaties die om hygiënische maatregelen vragen, zoals bijvoorbeeld in de medische sector.
  • Verlichte spanplafonds. Tien op tien voor sfeer en gezelligheid! Zowel boven als onder het doek kunnen we de nodige ledverlichting voorzien, die zowel functioneel als sfeervol is.
  • Bedrukte spanplafonds. Wil je een creatie die monden doet openvallen, dan is een bedrukt spanplafond misschien wel iets voor jou. Ideaal voor eyecatchers in bedrijven, maar ook om je slaapkamer een extra dimensie te geven.
  • Bedrukte spanwanden. Bij Spanorama installeren we niet alleen spanplafonds in Antwerpen, maar ook spanwanden. Een piekfijn resultaat is verzekerd, zonder dat je hoeft te behangen of schilderen.
  • Zoek je voor jouw project nog iets helemaal anders? Een artistieke toepassing of unieke outdoor print? Aarzel niet om ons vrijblijvend te contacteren, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bekijken.

Spanorama als partner voor je spanplafonds in Antwerpen

In heel Vlaanderen is Spanorama de partner bij uitstek voor kwalitatieve spanplafonds. Wij hebben jarenlange ervaring in installaties bij zowel particulieren als professionele omgevingen en zorgen steeds voor een feilloos resultaat. Bovendien hebben we verschillende vestigingen, waaronder eentje in Antwerpen. Dat zorgt ervoor dat wij snel ter plaatse kunnen zijn voor je spanplafonds in Antwerpen.

Samenwerken met Spanorama voor je spanplafonds in Antwerpen?
Aarzel niet om contact op te nemen of vraag meteen een offerte aan.