Spanorama, jouw partner voor spanplafonds in Torhout
Deco plafond

Kwalitatieve spanplafonds voor jouw woning of bedrijfsgebouw in Torhout? Spanorama biedt je een breed scala aan verschillende soorten spanplafonds. Voor ieder wat wils.

Kwaliteit en duurzaamheid, onze twee kernwaarden

Of je nu gaat voor standaard of verlichte spanplafonds, Spanorama brengt duurzaamheid bij je binnen. Naast het hoogwaardige materiaal van CLIPSO, bieden we ook een vlotte plaatsing aan. Ons team zorgt voor een superieure service. Door jarenlange ervaring in de sector integreren we moeiteloos alle (nieuwe) toepassingen in ons werk.

Een renovatieproject? Een nieuwbouwproject? Bij alle soorten werkzaamheden leveren en plaatsen we met plezier jouw eigen spanplafonds in Torhout. Bovendien kan je ook op ons rekenen voor bijkomende werkzaamheden. Denk maar aan het verstevigen van het plafond of schrijnwerk. Naast een spanplafond ook een spanwand nodig? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Geraak je niet wijs uit alle opties en afwerkingen? Dan helpen we je graag verder met onze expertise. We maken je wegwijs door alle mogelijkheden en ondersteunen je in het hele proces. Spanorama is jouw partner van idee tot realisatie. Zit je met ideeën, maar heb je toch nog wat extra inspiratie nodig? Neem dan gerust een kijkje op onze realisatiepagina.

Spanplafonds in Torhout: een greep uit ons aanbod

Denk je eraan om een spanplafond te plaatsen in Torhout? Hieronder kan je alvast enkele opties vinden.

  • Standaard spanplafonds: Deze makkelijk te onderhouden plafonds kunnen in 1 dag geplaatst worden. Ideaal voor woningen. We kennen deze plafonds ook als ‘verlaagd plafond’ of ‘vals plafond’.
  • Akoestische spanplafonds: Graag een aangepaste akoestiek in jouw woning of kamer? Dan is een akoestisch spanplafond de oplossing.
  • Antibacterieel spanplafond: Last van bepaalde allergieën? Antibacteriële spanplafonds zorgen ervoor dat je hier zo weinig mogelijk last van ondervindt.
  • Verlichte spanplafonds: Fan van een warme sfeer in je interieur? Met verlichting boven of onder het doek maak je het helemaal af.
  • Bedrukte spanplafonds: Laat jouw plafond in het oog springen door een originele bedrukking. Of je nu kiest voor een stijlvolle touch voor je kantoor of een sterrenhemel boven je bed, het kan allemaal.
  • Bedrukte spanwanden: Zoek je een alternatief voor het behangen of schilderen van je wand? We bieden ook bedrukte spanwanden aan. Zo zijn deze werken niet meer nodig en kan je meteen genieten van een perfect resultaat.

Spanorama, jouw rechterhand voor spanplafonds in Torhout

Spanorama is actief in een heel ruime regio. Met vestigingen in Roeselare, Antwerpen, Bergen en Genk zijn we verspreid over Vlaanderen. Zo kunnen we elke klant een snelle service bieden. Spanplafonds nodig in Torhout? Dan komen we graag bij jou langs vanuit onze vestiging in Roeselare.

Wil je Spanorama als partner voor jouw spanplafonds in Torhout?

Neem dan zeker contact op of vraag een offerte aan.